Keto Blog - Alt om en ketogen kost, sundhed og motion!

Gratis hjælp til keto, sundhed og motion fra personlig træner og keto ekspert Kent Andersen.

Her i keto bloggen kan du fidne artikler om keto, sundhed og motion.

KETO BLOGGEN 2022 - NYESTE ARTIKLER

Spise fedt for at forbrænde fedt? Det lyder kontraintuitivt eller direkte vanvittigt, men det er det, der gør den ketogene diæt så unik. Også bare kaldet for keto så er denne madplan med et lavt kulhydratindhold og højt fedtindhold super interessant da den kan hjælpe dig med at føle dig energisk og laser skarp i hovedet.

Det er gennem flere undersøgelser observeret at en ketogen kost kan hjælpe folk med at blive bedre til at fokusere i længere tid af gangen. Kuren kan endda hjælpe dig med at holde dig på holde din vægt eller komme af med de overflødige kilo – alt imens du nyder lækker, tilfredsstillende mad med masser af smag.

Her i bloggen vil jeg dække alle emner som omhandler keto, sundhed og motion og hvordan du kan bruge keto til at nå dine mål hvad enten det er vægttab eller forbedret helbred. Læs videre for at lære alt, hvad du vil vide om denne livsstil med min keto for begyndere guide.

Jeg prøver altid også at dække videnskaben bag min artikler, så du kan forstå hvordan disse principper og metoder virker. Jeg udgiver i gennemsnit en eller 2 artikler i ugen så kom tilbage regelmæssigt.

STYRKE OG MUSKLER MED EN KETOGEN KOST

Min nye artikel som er en guide til styrketræning når du er på keto er lige gået live på hjemmesiden. Den handler både om alle de myter der er om en de ketogene diæter og om hvordan folk fejlagtigt tror at du taber muskelmasse hvis du er på keto. I denne guide får du en direkte plan til hvordan du kan bygge muskler med styrketræning samtidigt med du kan høste fordelene ved at spise en ketogen kost.

Jeg er meget stolt af denne guide da det ikke er et emne andre har haft dykket ned i endnu plus jeg har fået hjælp til at finde de nyeste undersøgelser fra videnskaben som bakker op omkring det jeg viser i artiklen. Hvis du gerne vil styrketræne enten for at få større muskler eller styrke eller hvis du bare elsker træning med vægte så har du muligheden nu for at komme godt fra start og udnytte de forskellige fordele jeg gennemgår i denne guide til styrketræning!

alt om muskelmasse, styrketræning og store muskler.

Styrketræning på keto - klik her

Intermittent Fasting artikel

I øjeblikket er periodisk faste også kaldet for intermittent fasting super populær på grund af sine sundhedsmæssige fordele. Forskning har bevist, at periodisk faste kan reducere dit blodsukker, hjælpe dig med vægttab og holde din vægt. Derudover kan faste også reducere din risiko for hjertesygdomme og mindske inflammation i kroppen og en anden potentiel fordel er at faste kan reducere dit blodtryk hvis det er for højt.

Dette er bare nogle af de dokumenterede fordele ved at faste i mindre perioder. Læs mere i min guide til at faste korrekt!

ny artikel om periodisk faste og intermittent fasting.

Læs artiklen om periodisk faste

Hvad kan jeg spise til morgenmad når jeg er på keto?

Solen skinner, du er veludhvilet og klar til at starte endnu en dag på din keto kur men hvad kan du egentlig lave til morgenmad som smager godt og som ikke får dig til at ryge ud af ketose? Det er aldrig en god idé ikke at have en plan, især når du spiser på en bestemt måde.

Nogle gange får det os til at spise noget vi ikke burde eller vi ender med at springe morgenmaden over. Lad ikke dette ske for dig. Uanset om du er ny til keto eller er en veteran så kan du finde inspiration i min artikel og guide til morgenmad på keto. Leder du efter noget sødt?

At opgive kulhydrater behøver ikke at betyde, at du bekæmper din søde tand hver morgen.

din morgenmad på keto kan både være lækker og tilfredsstille din søde tand.

Få inspiration til din morgenmad på keto!

Keto for begyndere

Efter mange år hvor keto har været begrænset til terapeutisk ernæring på hospitaler, er den ketogene diæt (typisk kaldet keto) tilbage som en af de hotteste diæt tendenser i både europa og resten af verdenen. Diæten opstod tilbage i 1920'erne som en måde at behandle epilepsi i barndommen på, og på grund af dens success bliver den stadig brugt i det felt den dag i dag.

Men hvad med brugen af keto af os almindelige folk, som bare ønsker at slippe af med de ekstra kilo rundt om maven eller forbedre vores helbred bare en lille smule? I min guide til keto for begyndere tager jeg både fat i videnskaben men også hvordan du kan bruge keto til at nå dine mål hvad enten det er at tabe dig eller hvis du bare gerne vil være lidt sundere og komme i form.

keto for begyndere.

Keto for begyndere - klik her.

Flere artikler er på vej så kig forbi snart igen.

Kent Andersen personlig træner og kostvejleder med speciale i keto diæten.